miercuri, 1 decembrie 2010

STORY .

 O zi . O zi normala . O zi normala in care sta si pierde timpul aiurea uitandu'se la ceas cum trece fiecare secunda . Nu are ce sa faca . Asteapta sa o sune . Se aude ceva . SUNAAA ?! Nu .. nu suna . :| Si acum ?! Ce o sa faca ? O sa astepte sa o sune ? Sa vada daca vrea sa faca ceva ?! Nu .. Mai bine il suna ea . Telefonul incepe sa sune ..
 "Alo ?"
 "Buna :] . imi e dor de tine . vreau sa ne vedem . am asteptat sa ma suni , dar n'ai sunat .."
 "Scuze , nu pot . Am treaba "
 [se aude o voce]
 "Iubitule ? Cine e la telefon ?"
 "Nimeni . :] . [se intoarce la telefon] Hai ca trebuie sa inchid . Pa ."
 A auzit bine ? A auzit "iubitule" ?! :|
 Ce s'a intamplat . Ce s'a intamplat cu ei ?! Atat de rau s'au departat si a cautat pe altcineva ?! 
 Se aude un zgomot de pian . Era cea mai buna prietena a ei . O astepta . O astepta sa vada ce a facut cu el . Ce se intamplase !!
 Dar nimic .. Fata a alergat spre baie . S'a uitat in oglinda . Ii cadeau siroaie de lacrimi . Rimelul se intinse pe toata fata . Cautase repede in sertarul de la oglinda si gasise niste pastile . Le'a luat . Nu i'a mai pasat . A cazut . Pastilele erau imprastiate pe podea . A venit . Prietena ei a venit . A vazut'o . A inceput sa planga . S'a asezat langa ea . A vrut sa faca ceva . Dar nu stia ce . I'a promis ca o sa fie alaturi de ea . A hotarat sa faca si ea la fel . A luat cateva pastile si a ramas langa ea . Astfel , prietenia lor nu s'a stins niciodata . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Helăăău ! :] Dă şi tu un coment . Hai că nu te doare mâna .