sâmbătă, 30 octombrie 2010

The last words ..

 Erau în momentul ăla . Deja ajunseseră la un stadiu avansat . Părinţii se cunoşteau . Fuseseră mereu împreună . Niciodată nu plecau undeva departe unul de celălalt . Se simţeau atât de bine că puteau fi însfârşit împreună fără să se ascundă de lume . Era ceva nemaipomenit !


 Acum erau acolo . Ploua . Se plimbau . Şi simţeau cum totul e perfect . Roua cădea încet . Se lasa amar pe strada pe care se plimbau ei . Se vedea cum cade în bălţile care se formaseră deja şi tulbura astfel apa din bălţi . Se ţineau de mână . Pur şi simplu . Nu credeau că există ceva mai perfect . Erau doar ei doi . Ei doi plimbându'se pe stradă singuri . Singurii îndragostiţi care vroiau să se simtă bine . 

 Dar .. La un moment dat . El s'a oprit ! S'a aşezat în faţa ei şi a luat'o de mână . A început să'i spună cât de mult o iubeşte . Cât ţine la ea . Încerca să zâmbească . Să nu îşi arate tristeţea . Şi a venit momentul . I'a spus că nu mai pot fi împreună . Că s'a terminat şi îi pare rău . Ea a început să simtă cum îi cad lacrimile . El şi'a cerut scuze şi a plecat . Ea a rămas acolo câteva ore . A stat şi s'a gândit că nu e adevărat . Dar era orice ar fi zis . Nu mai putea face nimic . Stătea parcă paralizată . Doar ochii şi arunca dintr'o parte în alta . În semn că nu poate fi adevărat . Totuşi .. Se terminase !


 A plecat parcă încă paralizată . Nu'şi putea da seama dacă plânge pentru că ploaia tot cădea . Dar cu siguranţă plângea . 
                                                                                   Because .. It's over !

3 comentarii:

Helăăău ! :] Dă şi tu un coment . Hai că nu te doare mâna .